Personvern og cookies

Nettsiden er utviklet og vedlikeholdt av Touch Soft AS

Vi gjør oppmerksom på at når du besøker sidene, lagres informasjon om nettleseren din, operativsystemet ditt og nettforbindelsen din. I tillegg lagres informasjon tidspunkt og lengde på besøket, og hvilke undersider som blir besøkt. Denne informasjonen benyttes av statistikkverktøyene våre, med det formål å gi oss bedre innsikt i hvordan folk benytter sidene.

For å oppnå enkelte typer tilpasset funksjonalitet på sidene vil vi også sende informasjonskapsler (cookies) til nettleseren din, for eksempel for å ta vare på innstillinger du gjør på siden eller lagre sesjonsinformasjon for å kunne tilby en best mulig brukeropplevelse.

Du kan lese mer om hva informasjonskapsler er, hvordan de fungerer og hvorfor vi opplyser om dette hos Post- og Teletilsynet

Har du ytterligere spørsmål rundt dette (eller vil snakke med oss om noe helt annet), ta gjerne kontakt på support@touchsoft.no

Hilsen oss i Touch Soft.

Nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at tredjepart (Mailchimp) lagrer ditt navn og din e-postadresse. Dette vil benyttes til å sende ut nyheter. Vi benytter oss av tredjepartsløsningen Mailchimp for å håndtere utsendelse av e-postene.

Dette medfører at informasjonen som sendes ut, inkludert din e-postadresse, vil kunne ligge lagret hos tredjeparten så lenge de tar vare på logger for utsendelse. Nettsidene forplikter seg til å ikke dele informasjonen din med øvrige parter, samt til å kun benytte den til de punktene som er nevnt her. Informasjonen vil ligge lagret hos tredjepart fram til du eventuelt melder deg av nyhetsbrevet.

Nettsidestatistikk

For å optimalisere og videreutvikle nettsiden vår samler vi inn nødvendig informasjon om ditt besøk. Dette innebærer blant annet informasjon om hvilken nettleser du bruker, samt operativsystem, skjermstørrelse, enhet og besøkets varighet. Denne informasjonen lagres hos tredjeparter som Google Analytics, og vil ligge lagret der i den perioden som er spesifisert av disse tjenestene. Touch Soft har valgt 14 måneder oppbevaring som er bestemt av Google som korteste varigheten.

Informasjonen benyttes kun for intern gjennomgang i forbindelse med optimalisering av nettstedet, og den deles ikke med utenforstående.

Et hvert besøk på våre nettsider vil også loggføres på våre servere og vil inneholde informasjon om IP-adresse, nettlesere, operativsystemer, bruk/navigasjon etc. Disse opplysningene benytter vi for feilsøking og utbedring ved eventuelle avvik og deles ikke videre med noen tredjeparter. Loggfilene vil slettes etter 1 år.

 

Vi etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern. Har du spørsmål er du velkommen til å sende oss en e-post på support@touchsoft.no